Tehtävissä nyt

MindFacultyn tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja kehittävä verkkokurssi yli 16-vuotiaille. 8 askelta on 100%:sti etänä, itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettava.

8 askelta

tasapainoisempaan

elämään

hinta:

Osta kurssi TÄÄLTÄ.

Miksi 8 askelta?

• HYVINVOINTITYÖKALUJA NUORELLE: 8 askelta on suunniteltu tarjoamaan välitöntä ja ennakoivaa tukea mm. ahdistukseen, stressiin ja uupumukseen sekä työkaluja näiden hallintaan. Kurssi tukee nuoren minä-pystyvyyttä ja sitä kautta jaksamista ja hyvinvointia välittömästi ja tulevaisuudessa.
  • HYÖTY TULEVAISUUDEN TYÖNHAKUUN: 8 askelta tukee tulevaisuuden työelämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. 8 askelta suoritettuaan nuori saa kurssitodistuksen, jota voi hyödyntää esim. työnhaussa.

• SAATAVUUS & HINTA: 8 askelta on saatavilla välittömästi (1.8.2021 lähtien) ja hinta on yksittäistä valmennus- tai terapiakäyntiä edullisempi.
  • VAIKUTTAVUUS & HELPPOUS: 8 askelta on syntynyt ajatuksella ”Nuorille jotain henkistä tukea, jolla olisi suurempi vaikuttavuus kuin self help -kirjallisuudella ja joka toisaalta olisi helpommin saatavilla kuin terapia”.
  • OPPIMISMUOTOILTU KURSSI (learning design): Kurssin on suunnitellut viisihenkinen moniammatillinen terapia- ja pedagogia-alan ammattilaisista koostunut ryhmä. Kurssin tekemisessä on hyödynnetty oppimismuotoilua ja kurssi on tehty suomalaisen tekoälyä hyödyntävän Claned-oppimisalustan päälle. Kaikki tämä on tehty, jotta kurssi olisi mahdollisimman mukaansatempaava nuorelle, jolle esim. kirjan lukeminen on usein liian ison kynnyksen takana.

MITKÄ 8 askelta?

8 askelta = 8 moduulia. Jokaisessa moduulissa on videoita, animaatioita, tekstejä, tehtäviä, jne. Moduulit tukevat tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja ja niiden teemat ovat seuraavat:

• ASKEL 1 – Ajatukset: Kuinka omat ajatuksesi vaikuttavat omiin tunteisiisi ja omaan toimintaasi?

• ASKEL 2 – Tunteet: Tutustutaan syvemmin tunteisiin, niiden tehtäviin ja siihen, miten voit hyödyntää niitä elämässäsi.

• ASKEL 3 – Tarpeet: Mitä pohjimmiltasi tarvitset? Ja miten erotat tarpeesi pinnallisemmista haluista?

• ASKEL 4 – Motivaatio: Miten löytää sisäinen motivaatio ja se ”oma juttu”?

• ASKEL 5 – Läsnäolo: Murehditko menneitä tai stressaatko tulevaa? Miten voisit vapautua paremmin tähän hetkeen?

• ASKEL 6 – Sosiaaliset suhteet: Miten voit löytää juuri sinulle sopivan porukan? Miten huolehtia sosiaalisista tarpeista?

• ASKEL 7 – Sosiaaliset taidot: Miten voit itse vaikuttaa sosiaalisten suhteidesi laatuun?

• ASKEL 8 – Kertaus ja tulevaisuus: Kerrataan, miten voit itse vaikuttaa elämääsi tulevaisuudessa.

Lisäksi kurssi sisältää tietoa, mistä nuori saa lisäapua tai -tukea elämän eri tilanteissa.

MITEN 8 askelta?

• 8 askelta -kurssi aukeaa tehtäväksi 1.8.2021 alkaen – kurssin voi ostaa alennettuun hintaan ennakkomyynnin aikana 12.5.-12.7.2021.
  • Voit ostaa kurssin verkkokaupastamme (linkki ylempänä) verkko-pankki-, luottokortti- tai osamaksulla.
  • Voit ostaa kurssin lahjaksi nuorelle/nuorelle aikuiselle (16 vuotta ja vanhemmat): verkkokaupassamme täytät vain ”kurssin käyttäjä”-kentän. Jos haluat erillisen lahjakortin, laita viestiä info@mindfaculty.fi ja lähetämme sinulle sellaisen veloituksetta.

Kurssin suorittanut saa

MindFacultyn kurssitodistuksen.