Yhteisö

Yhdessä hyvinvointia rakentamassa

Katja Järvenpää

47-vuotias Ihminen tavattavissa -terapeutti (ITT) ja yksityisyrittäjä Pudasjärveltä
Paikkakunta: Oulu / Pudasjärvi
Työskentelykieli: suomi
Yhteystiedot: puh: +358 (0)400 886158 / s.posti: katja.jarvenpaa@gmail.com

Lue lisää

Olen Katja Järvenpää, 47-vuotias yksityisyrittäjä Pudasjärveltä. Olen kolmen jo täysi-ikäisen lapsen äiti, kissan palvelija ja koiran emäntä. Luonto eläimineen, liikkuminen, valokuvaaminen, musiikki ja neulominen ovat sydäntäni lähellä ja kuuluvat arkeeni.

Olen ollut päätoiminen yrittäjä vuodesta 2012, joista vuosina 2013-20 toimin kivijalkakauppiaana. Työurani aikana olen palvellut lukuisissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Olen koulutukseltani Ihminen tavattavissa -terapeutti ja Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja olen lisäksi suorittanut Vihatyönohjaamisen koulutuksen sekä SEAL 1 vaativien vuorovaikutus-taitojen täydennyskoulutuksen. 

Olen lapsuudestani lähtien nähnyt paljon unia, jotka ovat vaikuttaneet voimakkaasti elämääni. Tarinat, unet ja symbolit kiehtovat minua edelleen ja uskon, että alitajuntamme kertoo meille paljon, kun vain rohkenemme vastaanottaa informaatiota päivittäiseen käyttöön.

Uteliaisuuteni ja kiinnostukseni ihmiseen, ihmisen käyttäytymiseen sekä ihmisen strategioihin ratkoa elämänsä pulmia ja solmukohtia ovat vuosien varrella vain kasvaneet vuorovaikutus-opintojeni myötä. Keinoja, joita käytämme tyydyttämään meidän normaaleja ja syvimpiä inhimillisiä tarpeitamme, voivat välillä olla hyvin kyseenalaisia.

Nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi tuleminen juuri sellaisena kuin olet, on keskustelumme perusta. Läsnäolo, hiljaisuus ja intuitio muodostavat sekä turvallisen että totuudellisen peilin, joka on pääasiallinen työkaluni. Toiminnalliset harjoitukset ovat usein avaavia ja prosessoinnin kannalta hyvin tarpeellisia. Mikään temppurata yhteinen matkamme ei kuitenkaan tule olemaan.

Kasvoitko perheessä, missä oli alkoholismia tai muita riippuvuuksia? Onko sinulla vaikea ilmaista vihaa, surua tai muitakaan tunteitasi? Onko rajojen veto sinulle vaikeaa? Koetko olevasi hieman hukassa: et ehkä oikein tiedä kuka olet ja mitä tarvitset? Selittämätön paha olo, uupuminen ja huonovointisuutesi ei johdukaan siitä, että olet vääränlainen vaan siitä, että sinua on kohdeltu huonosti?

Pysähdy itsesi äärelle, kahlaa menneisyys läpi ja alat syntyä aidoksi sinuksi, persoonaksi joka oikeasti olet.

Ota yhteyttä

Kysyy terapeutilta